Nyinflyttad

Välkommen till Furuholmen!

Hoppas att ni ska trivas i ert nya hus och att ni känner er välkomna i vår förening.

Här kommer lite praktisk information.

Föreningen förvaltar och administrerar gemensamma anläggningar som tomtmark, vägar, vatten, avlopp, el och sophantering.

Antal hushåll i föreningen är 198. Området är uppdelat i 11 gårdar med ett gårdsombud för varje gård.På gårdarna turas man i allmänhet om att vara gårdsombud.

 

Medlemsavgift

Medlemsavgiften betalar man fyra gånger per år mot faktura. Den går bland annat till vatten, bredband och TV, sophämtning, vinterväghållning och tomtunderhåll.

Årsstämma

Föreningsstämma brukar hållas i april. Datum meddelas i Furubladet minst sex veckor i förväg. Möteshandlingar delas ut två veckor före stämman.

Alla boende har rätt att lämna in motioner (förslag) till stämman.

Vatten

Vattenmätare finns i varje fastighet. Avläsning av mätaren görs en gång per år.

Städdag

Vi brukar ha två gemensamma städdagar om året: en på våren och en på hösten då vi gör fint på våra gårdar.

Har ni några frågor?

Vänligen vänd dig i första hand till ditt gårdsombud. Kan gårdsombudet inte besvara frågorna kontakta styrelsen direkt. 

Styrelsen har en gemensam e-postadress Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mer information finner ni när ni loggar in.

Inloggningsuppgifter till er som bor i samfälligheten fås genom att skicka namn, adress och e-postladress till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..